O nama

GRIFA doo, preduzeće za promet roba i usluga posluje na domaćem tržištu od 2001. godine.

Osnovna delatnost je enterijersko opremanje prostora različitih namena nameštajem po sopstvenim projektima GRIFArt tima ili izvođenja po dizajnu mnogobrojnih spoljnih saradnika arhitekata, dizajnera, projektnih biroa, dizajn studija. Opšte poslovanje je usmereno ka kvalitetnom i funkcionalnom proizvodu do koga se dolazi primenom stručnosti, znanja, iskustva i saradnjom sa pouzdanim partnerima sa domaćeg i stranog tržišta.

 

Zastupajući od samih početaka nekoliko stranih renomiranih proizvođača okova i distribucijom istih domaćim proizvođačima nameštaja, postavili smo u određenom segmentu tržišta više standarde kvaliteta i dizajna, omogućivši da finalni proizvodi budu sve savršeniji. Prodaja okova se vrši kroz veleprodaju proizvođačima, trgovcima, stolarima, arhitektonskim biroima i kroz maloprodaju krajnjim korisnicima.

GRIFA je u poslednjih nekoliko godina razvila sopstvenu proizvodnju enterijera i nameštaja koji se kreira, proizvodi i ugrađuje u sopstvenoj organizaciji pružajući klijentima najviši nivo usluge u pomenutoj oblasti.

 

GRIFArt nameštaj je spoj kvaliteta i funkcije za šta su zaslužni stručni i kreativni kadrovi, kvalitetna osnovna sredstva, pločasti i ostali materijali od renomiranih dobavljača kao i ugrađeni okovi i mehanizmi iz sopstvenog GRIFA uvoznog asortimana.